Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Оселедець з горіхами і чорносливом

Оселедець з горіхами і чорносливом 5 года 8 мес. назад #3030

  • Вовік
  • Вовік аватар
  • Не в мережі
  • Адміністратор
  • Повідомлень: 1212
  • Thank you received: 89
  • Репутація: 3
Як приготувати оселедець напевно знають майже всі. А ось як додати їй копчений присмак і золотавий колір, не використовуючи при цьому отруту у вигляді "рідкого диму" - мало кому відомо.
Оселедець приготовлений по нижченаведеному рецепту - відмінна закуска для гурманів.



ОСЕЛЕДЕЦЬ з горіхами і чорносливом

500 г філе солоного оселедця; 3 цибулини; 100 г чорносливу; 30 г родзинок; ½ склянки очищених волоських горіхів; ¾ склянки олії.

Філе замочити в холодній воді на 1-2 години. Після цього воду злити, а філе підсушити, видаливши надлишки рідини серветкою. Нарізати шматочками.Чорнослив і родзинки заздалегідь замочити у воді. Цибулю нашаткувати кільцями.Чорнослив і горіхи нарізати. Змішати чорнослив, родзинки, горіхи і цибулю.Викласти в банку шарами оселедець, і сухофрукти з цибулею. Останнім повинен бути шар із сухофруктів.Залити олією і поставити в холодильник на 2 дні. Офігенно класна закуска. Чорнослив віддає свій смак оселедцю і цибулі. Цибуля стає ніжно-солодкуватою, а волоські горіхи надають пікантність.
Last Edit: 5 года 8 мес. назад від Вовік.
Адміністратор заборонив публікувати записи гостям.
Time to create page: 0.102 seconds