Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Щука, тушена з вином

Щука, тушена з вином 6 года 9 мес. назад #93

  • Вовік
  • Вовік аватар
  • Не в мережі
  • Адміністратор
  • Повідомлень: 1212
  • Thank you received: 89
  • Репутація: 3
Щука, тушена з вином

Інгредієнти:

1 кг філе щуки

1 ріпа

2 морквини

1 корінь петрушки(чи селери)

1 цибулина

2 лимони

1 ст. ложка меду

2 склянки білого вина

сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування :

Підготовлену рибу нарізувати на шматки, натерти сіллю і на 1 годину залишити в холодильнику. Ріпу, коріння моркви і петрушки, лук нарізувати, укласти в каструлю, додати олію і злегка обсмажити. На овочі, що пасерують, укласти рибу, додати м'якуш лимона, перець, влити вино, додати мед, покласти спеції. Каструлю щільно закрити кришкою. Добре розігріти духовку(180-200° С), помістити в неї каструлю і тушити близько години. Шматки риби вийняти з каструлі, укласти на блюдо і залити соусом з овочами, в якому тушилась риба.
Адміністратор заборонив публікувати записи гостям.
Time to create page: 0.104 seconds