Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Суп з раків

Суп з раків 6 года 9 мес. назад #98

  • Вовік
  • Вовік аватар
  • Не в мережі
  • Адміністратор
  • Повідомлень: 1212
  • Thank you received: 89
  • Репутація: 3
Суп з раків

Продукти:

20-30 раків, великий пучок свіжого кропу, 1 велика цибулина, 2-3 великих щіпки великої морської солі, 200 г рису, 1 ст. ложка вершкового масла, 1/2 ст. ложки борошна, 50 мл жирних вершків, 5-6 горошин чорного перцю.

Рецепт:

Опустити раків в киплячу воду, додати сіль, велику очищену цибулину, пучок кропу, декілька горошин перцю. Довести до кипіння і тримати на вогні ще 15 хвилин.
Відварити рис.
Готових раків розламати навпіл. Хвостики(шийки) раків очистити, розділити навпіл, видалити тонку кишку. Спинки раків разом з клішнями і панциром подрібнити у блендері. Масу, що вийшла, викласти в каструлю, додати 1 ст. ложку вершкового масла і 1/2 ст. ложки борошна, поставити на вогонь, прожарити злегка, додати бульйон, в якому варилися раки, довести до кипіння.
Через дуже дрібне сито протерти цю масу. У бульйон, що вийшов, додати очищені шийки раків, а також 50 мл жирних вершків і рис.

Подавати тут же!
Адміністратор заборонив публікувати записи гостям.
Time to create page: 0.097 seconds